Диско Кити съм, моята мечта се сбъдна! Създадохме първия косплей (костюми

...
Диско Кити съм, моята мечта се сбъдна! Създадохме първия косплей (костюми
Коментари Харесай

Помните ли първата адреналинка? Вижте с какво се занимава красавицата днес

" Диско Кити съм, моята фантазия се сбъдна! Създадохме първия косплей (костюми от анимационни герои – аниме, комикси, тв и видеоигри) клуб в Ню Йорк. С това сбъднах една своя фантазия. “ Това показа през " България Днес " момичето, което си пие кафето си с Ал Пачино и Елън Бърнстейн – Евгения Радилова.

Красавицата Ени, която бе от първите адреналинки в " Господари на ефира “, към този момент е сполучлива млада дама, която вечер танцува с огън, а денем е от преподавателите в холивудско студио дружно с Ал Пачино и Елън Бърнстейн в The Actors Studio.

В студиото нашенката се сблъсква и с Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс. Благодарение на участието в него Евгения печели функции в пет от най-големите тв сериали като " Закон и ред “, " Високо напрежение “, а тази година и в лентата " ФБР “.

" Преподавам на деца и възрастни. Режисирам филми и клипове, дори мога да се похваля с интернационалните награди “, споделя с усмивка Ени. За новия си план, в който е дискокотенце, тя мечтае повече от пет години.

" Накрая включих по какъв начин се боря с огъня, танцувам и възпроизвеждам част от кино лентата. Хората тук полудяват по концепцията “, кефи се Ени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР